Over Adrie

Ik ben een creatieve duizendpoot. Ik vind het heerlijk om verschillende dingen te doen. En het liefst ook nog door elkaar.

Na vele dingen geprobeerd te hebben kom ik steeds weer uit op de marketing.  Social media is geweldig leuk om mee bezig te zijn. 

Daarnaast ben ik nog bezig met het ontwikkelen van activiteiten in de Torenstraat in Winschoten.   Denk dan aan een leuke markt. Maar ook aan een flashmob of toneelspel rondom de toren.  Het is allemaal even leuk.  En verkleed als kerstengel, heks of paashaas breng ik sfeer in de straat. 

 

 

De afgelopen jaren heb ik voor bedrijven en zzp-ers de sociale media verzorgd.   Ook gaf ik op maat gemaakte trainingen.  Super leuk om te doen.  Vooral het maken van berichten en die op het juiste moment on-line laten gaan is top.  Na een half uurtje even kijken wat de resultaten tot dan toe zijn.  Geweldig. Daar maak je veel mensen blij mee.  

Corona gooide roet in het eten.  Bedrijven moesten bezuinigen, al weten ze echt wel dat ze juist tijdens coronatijd online actief moeten zijn,  maar als er geen budget is houdt het op.  Gevolg was dat A3 Media op een andere manier verder moet.

Daarom ga ik me nu vooral richten op het geven van trainingen voor iedereen die dat maar wil.  Ik leer je hoe je leuke berichten kan maken en welke sites handig zijn om daarvoor te gebruiken. Ook leer ik je wanneer je berichten moet plaatsen.  Ik leer je iets over de statistieken van Facebook en Instagram. Daar haal je veel informatie uit.